Khan Academy Türkçe

Herkese, Her Yerde
Dünya Standartlarında
Bedelsiz Eğitim!

Khan Academy, alışılagelen eğitim sistemini değiştirip, geliştirmeyi hedefleyen, kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. Khan Academy’nin amacı, isteyen herkesin, istediği an, istediği yerde dünya standartlarında bir eğitim alabilmesini sağlamaktır.

Khan Academy web sitesinin tüm içeriği herkese açıktır: Öğrenci, öğretmen, işadamı, evhanımı ya da dünyamızı ziyaret eden meraklı bir uzaylı… Kim olursanız olun, Khan Academy’nin sunduğu ders videolarına hiçbir bedel ödemeden ulaşabilirsiniz.

Bilimsel ve Teknik Yayınları Çeviri Vakfı, bugün 36 dile çevrilen Khan Academy’nin ilk uluslararası temsilcisi olarak Türkçeleştirdiği eğitim içerikleriyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaşanmakta olan eğitim reformunun önemli bir paydaşı konumuna gelmiştir.

Khan Academy TR

Khan Academy Türkçe, bir STFA Vakfı olan Bilimsel ve Teknik Yayınları Çeviri Vakfı çatısı altında, eğitimda fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla yürütülen bir gönüllülük ve kurumsal sosyal sorumluluk projesidir. Hedefimiz, Khan Academy’ye ait eğitim içeriklerini Türkçe olarak sunmak ve Türkçe eğitime destek olmaktır. khanacademy.org.tr’de yer alan eğitim içerikleri, İngilizce yayın yapan ve projenin kaynağı olan khanacademy.org sitesinde bulunan orjinal içeriklerin Türkçe’ye çevrilmesi ile elde edilmektedir. Bilimsel ve Teknik Yayınları Çeviri Vakfı, khanacademy.org’da var olan eğitim içeriklerini sadece Türkçe’ye çevirmekte ve yayınlamaktadır, içerikler Vakfa ait değildir ve içeriklerdeki görüşler Vakfı bağlamamaktadır.

Khan Academy Türkçe

tesettür giyim e-imza